مشاوره حقوقی رایگان - پیش پرداخت مهریه

با سلام
مهریه من 110عدد بود ، دادگاه پیش پرداخت 20عدد و هر 4ماه 1سکه رای داد، همسرم اعتراض زد ، پیش پرداخت 16تا سکه شد و هر 4ماه 1سکه ، باز اعتراض کرد، بار سوم که دادگاه تشکیل شد 14تا سکه رو قاضی نهایی کرد و هر 7ماهی 1سکه قسط بستن ، قاضی گفت بیا فردا سکه هارو تحویل بگیر فرداش که رفتم منشی گفت تا حکم نیاد نمیتونم سکه ها رو تحویل بدم ، حکم که برام اومد دیدم داخلش فقط زده هر 7ماه 1سکه خبری از پیش پرداخت نبود !! باید چیکار کنم ؟؟
یعنی پیش پرداخت بهم نمیدن ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام آنچه در حکم نوشته شده است ملاک اجرای احکام است نه مکالمات داخل دادگاه..... ممکن است قاضی نظرش در خصوص دریافت پیش پرداخت عوض شده باشد.

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

سلام شما كع فرموديد قاضي ١٤ سكه رو نهايي كرده ولي در هر حال راي نهايي ملاكه ولي اگه اطلاع از وضعيتش داريد دادخواست تعديل اقساط بديد