مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

رای مهریه من هر 12 ماه یه سکه و بدون پیش پرداخت صادر شد امروز، قاضی در ظاهر موافق حرفای من بود اما چون وکیل همسرم رفتن به بازپرسی قضات شکایت کردن که قاضی طرفدار زن میباشد ، حکم قاضی صادر و بصورت بالا که اشاره کردم شد، من تجدید نظر بزنم چه دلایلی بیاورم تا حداقل پیش پرداخت بگیرم؟ همسر من ماشین نداره خونه 4 دانگ و 2 دانگ من دارم. فیش حقوقی 3 میلیون تومان بود. الان من چه کنم؟ من اجراییه مهرمو سال 96 متوقف کردم حتی قاضی حکم کیفری هم نداد بهش چه کنم؟؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر همسر شما 4 دانگ خانه دارد چرا توقیف نکرده اید. تعیین پیش پرداخت اجباری نیست اما احتمالا تجدیدنظر پیش پرداخت را تعیین کند دلیل خاصی هم نمیخواهد فقط اعتراض کنید. اگر مالی از ایشان سراغ دارید که مخالف با تقسیط هست باید مدارک مالکیت ایشان را ارائه بدهید. درصورت تمایل تماس بگیرید.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

استناد به شهادت شهود و تورم و ناعادلانه بودن رای . متاسفانه با توجه به قیمت فعلی سکه دفاع خاصی نمیتوانید داشته باشید