مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم صورتجلسه با دیکته قاضی

با سلام خدمت اساتید محترم حقوق و تشکر پیشاپیش بابت راهنمایی و پاسخگویی. چند روز پیش دادگاه خانواده مربوط به اجرت المثل داشتم البته این دادخواست دوم بود لذا دادخواست اولی بر اساس ماده 107 بند ب بخاطر شهود نامعتبر رد دعوی شده بود (استرداد) و مجددا زوجه در شعبه ای دیگر دادخواست جدید داده بود. حال سوال بنده: آیا دیکته و انشای اظهارت زوجه توسط خود قاضی که قاعدتا باید بی طرف باشد و نگارش آن توسط وکیل خواهان (تنظیم صورتجلسه) در رویه و پروسه دادگاه امری طبیعی و روتین است؟ یا نشان از دوستی و یا حداقل سابقه آشنایی وکیل محترم (خانم) با قاضی ارجمند دارد؟ با تشکر مجدد

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

خیر دقیقا برعکس است طرفین یا وکیا اظهار نموده و قاضس یادداشت می کند

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام این موضوع قانونی نیست.... اما دلیلی بر آشنایی نیز محسوب نمی شود... متن صورتجلسه حاوی چه چیزی بود که این شک را در شما به وجود آورده؟