مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا و جواهرات

سلام، زوجى با هم اختلاف پيدا نموده و زوج مقدارى طلا براى زوجه خريده و بيشترين فاكتور آن را زوج دارد و چند تا هم در دست زوجه هست چون زوجه حاضر به طلاق و جدايى نبوده و تمكين عام و خاص داشته فلذا طلا و جواهرات را به زوج نمى دهد و از طرفى طلافروشانى كه از آنها طلا خريد نموده اند ديگر فاكتور و كپى فاكتور خريد را در اختيار زوج قرار نمى دهند و اكنون زوج اظهارنامه استرداد طلا و جواهرات را براى زوجه فرستاده و زوجه در جواب نوشته به هر طريقى كه دادگاه محترم در جلسه دادگاه طلاق رأى بدهد عمل خواهم نمود و مهر باطل خورده و يك كپى از اين اظهارنامه را زوج دارد و زوج از ترس از دست دادن طلا و جواهرات استرداد طلاق نموده است و زوجه به هيچ الوجه الوجوه اقرار به داشتن طلا و جواهرات نمى نمايد و حتى در دادگاه تمكين كه رأى به نفع زوجه شده و زوج محكوم و شكايتش رد شده اذعان داشته اصلا زوج تا به الان برايم هيچ طلا و جواهراتى نخريده است، با توجه به اين توضيحات گفته شده، آيا راهى است كه طلا و جواهرات از زوجه پس گرفته شود؟ آيا زوج چه با شهود و چه بدون شهود در دادگاه با در دست داشتن كپى اظهارنامه استرداد طلا و جواهرات باطل شده مذكور و فاكتورهاى خريد شكايت كيفرى نمايد ولى زوجه همچنان اقرار ننمايد باز هم پيگيرى شكايت كيفرى فايده اى دارد؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیک.اولاً کیفری خیر.دوماً با اثبات (فاکتور وشاهد)می شود وارتباطی هم با طلاق ندارد.یاالله

پرسشگر :

شاهد و فاكتور را با به همراه داشتن چه نوع دادخواستي به دادگاه ارائه شود تا طلا و جواهرات استرداد شود؟

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام موضوع شما به عناوین مختلف قابل طرح میباشد. که متقابلا برای زوجه شرایط دفاع از آن موارد نیز وجود دارد به عقیده من با مراجعه به وکیل طرح دعوا بنمایید.