مشاوره حقوقی رایگان - تخریب خودرو و توهین

سلام من و برادرم باهم سر موضوعات خانوادگی درگیر شدیم که شیشه ماشین شکسته شد و چندتا اس ام اس فحاشی از گوشی من فرستاده شد الان قاضی به من 3 سال حبس و 74 ضربه شلاق داده الان من چیکار کنم زندان نرم سو سابقه ندارم متاهل هستم کارمند هستم ایا دادگاه تجدید نظر تعلیق میکنه چیکار کنم زندان نرم شاکی که برادرمه رضایت نمیده حتی حاضر شدم 15 میلیون پول بدم اما داره بازی در میاره، که برام دردسر درست کنه چیکار کنم زندان نرم

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

دوست عزیز تعلیق مجازات از اختیارات قاضی هست ...شما میتونید بعد از اعتراض و ارسال پرونده به دادگاه تجدید نظر حضورا با قاضی صحبت کنید و نظر خودتون مبنی بر جلب رضایت رو به ایشون انتقال بدید