مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در سرقت

سلام شوهر بنده راننده تاکسی پسر همسایه به شوهرم میگه منو دربست ببر جایی دم ظهر بوده میگه باشه با یک دختر سوار میشه و میرن پونک گویا میخواسته یک کسی رو اونجا ببینه که اونطرف نمیاد شوهرم میاد خونه کرایه اش رو نمیده میگه شب هم میخوام جایی برم تو منو ببر شوهرم میگه من زن و بچه کوچیک دارم شب کار نمیکنم خلاصه انقدر اصرار میکنه که اینم قبول میکنه به هوای اینکه فردا جمعه است میتونه استراحت کنه شب که میره پسر با یک دختر و یک پسر دیگه سوار میشن بعد تو یک مسیری دختر پیاده میشه سوار یک ماشین دیگه ای میشه همون کسی که ظهر میخواسته ببینه بعد به شوهرم میگن ما باهمیم پشت این ماشین برو خلاصه اینم میره تو یک مسیری ماشینیه نگه میداره پسر همسایه به شوهرم میگه وایستا تو ماشینت رو دور بزن تا من بیام ببینم چی شده شوهرم که ماشین رو دور میزنه یهو میبینه اینا با دختر پریدن تو ماشین که برو شوهرم میره و بعد میفهمه که با چاقو پسر رو زدن و طلاهاشو دزدین اصلا با اون دختره نقشه کشیده بودن که اون ماشین جلویی رو خفت کنن که شوهرم باهاشون تو ماشین دعواش میشه تو یک جایی اینارو پیاده میکنه شوهرم تهدید میکنه که اگه بگی زن و بچه ات رو میزنم و فلان تا یک ماه شوهرم خواب رو خوراک نداشت تا وقتی که مامور اومد دم خونه شوهرمم رفت حالا اون پسر فرار کرده دختر هم همه چی رو گفته شوهر منم این وسط گیر کرده تو پرونده نوشتن مشارکت خود شاکی هم تو پرونده که داشتن ازش میپرسیدن گفته این هیچ کاری نکرده راننده بود تورو خدا میشه بگین من چیکار کنم الان هم تو پرونده پلیس آگاهی نوشته عفو چون کاری نکرده ولی شنیدم میگن جرم قانونی داره چون تو پرونده نوشتن مشارکت در حالی که شوهر بنده اصلا خبری نداشته قراره پرونده رو ببرن دادسرا برای قاضی تا حکم بده وضعیت شوهرم چی میشه؟ ممنون اگه زودتر جواب بدین

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام اثبات اینکه شوهرشما بیگناهست کمی مشکل است.جرم شوهرشما معاونت درجرم مذکوراست نه مباشرت.که مجازاتش یک تادودرجه کمترازم

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

یک تادو درجه کمترازمباشر (یامشارک)می باشد.