مشاوره حقوقی رایگان - تخریب خودرو در پارکینگ عمومی

با عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما بنده خودرو ام را در پارکینگ عمومی پارک کردم و چون جا نبود متصدی پارکینگ سوئیچ را تحویل گرفت تا خودرو رو جابجا کند صبح که مراجعه کردم دیدم قسمتی از خودرو آسیب دیده و پارکینگ هم دوربین نداشته با 110 تماس گرفتم و صورتجلسه تنظیم شده و چون خودرو من مدل 94 و بی رنگ بوده آیا میتونم خسارت خودرو و افت قیمتش رو از متصدی پارکینگ مطالبه کنم لطفا راهنمایی بفرمائید ممنون از لطفتون.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.چنانچه ثابت شود آسیب دیدگی درپارکینگ بوجودآمده,مسول پارکینک باید خسارات وارده ازجمله افت قیمت راباید پرداخت نمایدابتداتامین دلیل کنیدسپس دادخواست مطالبه خسارت تقدیم کنید.