مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو تحت لیزینگ

با سلام و خسته نباشید
بنده یکسال پیش یک خودرو هایما به شخصی فروختم که تحت اقساط لیزینگ بود و با هم یک مباینامه دستی هم نوشتیم که ایشون 470میلیون نقد بدن که پرداخت کردن و 240تومن باقیمانده رو به شرکت لیزینگ مورد نظر پرداخت کنن در مدت یک ماه که بعد از اون ما کارای انتقال سندشون رو انجام بدیم
و الان یکسال گذشته و اون مبلغ پرداخت نشده و چهارتا از چکای من برگشت خورده و الان مبلغ پرداختی لیزینگ شده 422میلیون و من میخوام ماشین رو درخواست استرداد بدم و ازش پس بگیرم و پولشو بهش بدم
لطفا راهنماییم کنین

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ضمن اخذ دستور توقیف دادخو است مطالبه وفق قرارداد مطرح نمایید و