مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش خودرو

با سلام بنده در سال 97 یک دستگاه خودرو از نمایشگاه خریداری نمودم به مبلغ حدودی 210 میلیون تومان و با پرداخت مقداری نقدی و مقداری طی چند فقره چک ماشین را تحویل گرفتم .
تمامی چک های بنده پاس شد ولی چک اخری به مبلغ حدودا 40 میلیون تومان برگشت خورد درست در زمانی که قیمت دلار رو به افزایش بود و ماشین گرانتر شده بود .
نمایشگاه دار از بنده شکایت کرد و طبق یکی از بند های قولنامه مبنی بر اینکه اگر چنانچه هر کدام از چک های مورد قرار پاس نشود قرار داد فسخ شده و خودرو باید استرداد گردد .
بنده در زمان قرارداد به شرایط قولنامه توجه ای نکرده بودم .
حال ایشان حکم مبنی بر استرداد خوردرو را آورده در حالی که قیمت امروز خودرو 500 میلیون تومان است و بنده از 210 میلیون تومان تنها 40 میلیون نتوانستم پاس کنم .
ولی ایشان به طمع گرانی خودرو میخواهد خودرو را توقیف کند و بنده بی حق گردم .
شایان ذکر است ایشان در این مدت با پولی که از بنده گرفته خودرو هایی خریداری کرده و به طبع سود برده .
راهکار چیست حالا باید چیکار کنم که بنده بی حق نشم و یا راهی وجود دارد خودرو را استرداد نکنم ؟؟؟
اخه بنده ماشینو فروختم. ضمنا فروشنده قولنامه تحویل بنده نداده و اگاهی نداشتم از حق فسخ و استرداد ذکر شده در قولنامه
راستی یه جا یه مطلب خوندم نوشته بود که اگر چنانچه در قراردادها نوشته شده باشد در صورت پاس نشدن هر کدام از چک ها در زمان سررسید فروشنده حق فسخ خواهد داشت نوشته شده بود قابل استماع نیست این گونه شروط و رد میشه شکایت باید زمان مشخص شده باشد مثله : ((فروشنده ظرف مدت 10 روز از تاریخ برگشت هر یک از چک ها اختیار فسخ قرارداد را از طریق ارسال اظهارنامه به نشانی خریدار در این قرارداد دارد و ضمنا ده درصد از کل ثمن معامله بعنوان خسارت راسا توسط فروشنده از محل وجوه پرداختی اولیه کسر می شود و خریدار حق هرگونه اعتراضی را از خود ضمن این قرارداد سلب نمود))
ممنون میشم راهنمایی کنید باتشکر ...

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

ملاک فسخ متنی است که در قولنامه دکر شده و شما امضا کرده اید و دادگاه هم طبق توافق شما در قولنامه عمل می کند