مشاوره حقوقی رایگان - شورای حل اختلاف

سلام خسته نباشید خانم من بعد از اینکه از حق حبس استفاده کرد و مهریه قسط بندی شد و من چندتا قسط پرداخت کردم از طریق شورای حل اختلاف تقاضای طلاق کرده آیا مسئولین شورای حل اختلاف نباید گوش زد میکردن اینجا جای بحث طلاق نیست؟؟ من قصد تهدید و اذیت ندارم فقط حرفم تو شورا این خواهد بود که مهریه میدهم و طلاق نمیدهم و ازدواج مجدد هم نمی کنم یکی از قاضی های کشور هم رای داده عدم سازش در دوران حق حبس تاثیری بر حق طلاق زوجه ندارد آیا میتوانم از این رای در شورا و دادگاه استفاده کنم؟؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دعاوی ابتدا برای سازش به شورا میرود. چنانچه سازش نشد به دادگاه فرستاده میشود.
در قانون ایران طلاق در دست مرد است مگر اینکه مرد شروط 12 گانه عقد نامه را رعایت نکند

پرسشگر :

سلام مرسی بابت راهنمایی موفق باشید

یک وکیل

سوالات خودتان و واضح مطرح كنيد متن شما فقط نقل قول بود