مشاوره حقوقی رایگان - سود دوران مشارکت وام مسکن

سلام. اینجانب یک واحد آپارتمان را به یه آخوند فروختم. چون سند ش هنوز آماده نیست و تعاونی ده ساله در حال تکمیل ان میباشد با مدارک ذیل واحد را به ایشان منتقل کردم 1. قولنامه در دفتر فروش تعاونی 2. مبایعه نامه تنظیم شده در دفتر تعاونی 3. صلح نامه تنظیم شده در دفتر تعاونی 4. وکالت بلاعزل در دفتر اسناد رسمی. هم در قولنامه امده که ایشان شرایط وام مهر را بپذیرد و از مبلغ کل خونه کم شد. هم در مبایعه نامه ذکر شد تسویه اصل و سود وام مهر به عهده خریدار است. ولی از سود مشارکت چیزی نیومده من هم اطلاع نداشتم. الان مشخص شده ده میلیون سود مشارکت این واحد هست. با این شرایط لطفا بفرمایید سود مشارکت به عهده کیست

پاسخ ها :

نرجس  ايزد خواه

سرکار خانم نرجس ايزد خواه :

سود مشارکت اگر قبل از واگذاری آپارتمان تعلق گرفته به فروشنده میرسه