مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در ساخت

سلام. در مشارکت در ساخت مقرر شده یکی از واحد ها (به طور مشخص) که مالک و سازنده در ان سهم مساوی دارند بعد از اتمام ساخت " توسط مالک یا سازنده یا شخص ثالث" خریداری و پول طرف مقابل پرداخت شود. سوال؛ ایا مالک برای خرید سهم سازنده اولویت دارد؟ در حالیکه به اولویت اشاره ای در قرارداد نشده و البته سند هم هنوز به سازنده منتقل نشده است. مالک قبل از اتمام ساخت چه کند تا بتواند سهم سازنده، از آن کس دیگر نشود و بتواند خودش آن را از سازنده بخرد. تشکر.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام راهکار قانونی برای جلوگیری از عدم فروش سهم شرکاء در این مورد وجود ندارد...... اما فروشنده به هر حال نیاز به امضای شریک دیگر دارد پس بهتر است از ابتدا با یکدیگر همکاری و مشارکت داشته باشید.