مشاوره حقوقی رایگان - قرار اناطه

با سلام
سال 94 یک نفر 6 فقره چک از بنده سرقت کرد
سال 95 چک ها برگشت خوردند
بلافاصله شکایت کردم و دادگاه غیابی حکم خیانت در امانت رو صادر و قطعی کرد و با گواهی دادگاه چک ها رو رفع سوء اثر کردم
از طرفی یک برگ از همان چک ها دست شخصی شرخر افتاد که نتیجه ش محکومیت من به پرداخت وجه یکی از چک ها شد و قاضی با گواهی من مربوط به خیانت در امانت بودن این چک در پرونده دارنده چک علیه من موافقت نکرد و حکم به پرداخت اصل و تاخیر تادیه داد.
سوال اینجاست آیا با طرح شکایت جدید با چه عنوانی مثلا قرار اناطه قابل قبوله؟
اگر هر مطلب قانونی در این باره به نظرتون میرسه ممنونم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

چنانچه مهلت تجدیدنظر خواهی دارید اعتراض بزنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام عنوان شکایت مهم است نمی‌توان با اظهارات جزئی آن را اعلام نمود می‌بایست تمام شرایط مورد بررسی قرار بگیرد اما اگررای صادر شده و مهلت تجدید نظر دارد می‌توانید اقدام نمایید