مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از بیماری شخص و انتقال اموال

دخترم قبل از فوت با مردی عقد موقت میکند یعنی صیغه ای بود زندگی می کرد و بعد از متوجه شدن ازبیماری دخترم که تومور مغزی داشت سوءاستفاده کرد واز او در بنگاه بدون حضور پدر و برادران و بدون حضور فرزندش امضا سه دانگ منزل را گرفته است. حال او میتواند به عنوان همسر صیغه ای صاحب سه دانگ منزلش شود؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. مگر اینکه بتوانید به استناد مدارکی مبایعه نامه را ابطال کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به گفتگوی متقابل دارد تا جزئیات بررسی شود و راهنمایی شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زن و شوهر بودن ارتباطی به مسائل حقوقی ندارد اگر مدارکی داشته باشد بله