مشاوره حقوقی رایگان - بد اخلاقی همسر

بنده 10 سال است که با همسرم ازدواج کرده ام و همسرم (زوجه) هیچ حرف شنویی از من ندارد مثلا به او میگم این لباس را نپوش زشته نامناسب هست میگه به تو ربطی نداره میگم فلان جا نرو میگه به تو ربطی ندارد و دیگر کلافه ام کرده دو بچه هم داریم به خاطر بچه ها همیشه کوتا میام ولی هر روز بدتر میشه خیلی بد اخلاق هست داد هوار میکند از ترس آبرو همیشه کوتا میام ولی دیگه خیلی اذیتم میکنه لطف کنید از راه قانونی میتونم کاری کنم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بدوا از طریق مشاوره با روانشناس اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بهتر است از طریق مشاور خانواده مشکل را حل کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق مشاوره خانواده مشکل خود را از طریق متخصص پیگیری نمایید اما در خصوص مسائل حقوقی می‌بایست مشخص شود خود شما چه قصدی دارید