مشاوره حقوقی رایگان - استرداد ودیعه پرداخت شده

سلام من یه واحد از یکی اشناهایم برای دوستم اجاره کردم ومبلغ ودیعه را به حساب ایشان واریز کردم ولی ایشان قبول ندارد پول واریز شده به حساب بنده پیرینت بانک که پرداخت شده دارم و واحد هم الان تحویل من هست. چه صورتی میتوانم پول پیش را بگیرم ضمن الان مشخص شده واحده اصلا به نام ایشان نیست. ممنون

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

دوراه وجود دارد 1-شکایت کیفری فروش مال غیر 2- اگر قرارداداجاره دارید ومدت اجاره منقضی شده تقاضای استرداد مبلغ ودیعه