مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع از شورای حل اختلاف به دادسرا

سلام در حین رسیدگی پرونده حقوقی در شورای حل اختلاف اگر یک جرم کیفری مثلا جعل بعضی از مدارک احراز شود ارجاع به مراجع کیفری توسط شوراست یا مجددا شاکی باید شکواییه کیفری هم ارایه کند؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

در خصوص جرم جعل شاکی باید به صورت جداگانه شکایت کیفری مطرح نماید.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام باید خوتان شکایت کنید به دادسرا شورا صلاحیت رسیدگی به جرم جعل واستفاده از سند مجعول ندارد