مشاوره حقوقی رایگان - درباره خیانت

بنده یک نظامی هستم اکثرا چون در محیط خشنی هستم قبلا و ذاتا بسیار خوش اخلاق و مهربان و اینکه تا حدود 4ماه قبل همه چی عالی بود اما تغییر و فشار ناگهانی کار باعث شده بسوی تریاک و بعدم بداخلاقی و بی حوصلگی رو بیارم دیگه توی خونه با بچه هام بازی نمیکردم پرخشگر و اکثرا قرص خواب و خواب میرفتیم اوایل همسرم درکم کرد سعی کرد خوب بشم گفت بهم بوی تریاک میدهم ولی این پرخشگری و تریاک و دیر امدن به خانه باعث تغییر ناگهانی هسمرم شد دیگه بیخیال شد مهم نبود براش کجام و کی میام و تو خونه م سرش تو گوشی و حرف نمیزدیم خوب میشناسمش حس قوی بهم میگه زنم بخاطر اینکه خلا عاطفی پر کند بی توجه شد و بیخیال یه حس قوی بهم میگه اون در حال خیانت و وارد شدن به رابطه و شایدم تا الان شده .... ازش میپرسم و قسمش میدم راستش بگه منم قسم میخورم بشوم مرد سابق ولی میگوید تو دیوانه ای و طفره میرود ولی حسم خیلی قویتر از هر مستند و شاهدی هست لطفا بگویید حدسم درست هست؟ چگونه کاری کنم درست باشد تا منم خودم درست کنم؟ دارم توی فکر خیانت میسوزم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز انشاالله که هیچ خیانتی در کار نیست اما با یک مشاور خانواده در این خصوص صحبت نمایید تا زندگی خود را به حالت عادی بازگردانید