مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

باسلام اینجانب حدود 7ماه پیش یک عدد ترازوی عتیقه که یادگار مادربزرگم بوده داخل منزلم به قصد فروش به علت نیاز مالی، نزدیکی از دوستانم به امانت گذاشتم که بفروشد، بعد از یک هفته که پیگیر شدم و مالم را که امانت برده بود، درخواست کردم، از دادن آن سرباز زد و منکر شد و بعد هم گفت نزد دیگری هست فروختم، بدون هیچ مشورتی با بنده، مبلغی که اعلام نکرد هیچ، مالن را هم برده و شاهدانی هم دارم که در منزل من دیده بودند ترازوی قدیمی را عکسش رو هم دارم حال چگونه به مال خود برسم، ممنون

پاسخ ها :

نرجس  ايزد خواه

سرکار خانم نرجس ايزد خواه :

باید ثابت کنید که مال نزد شخص مذکور تلف شده و الا کاری نمیشه کرد

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام ابتدا برای امین اظهارنامه رسمی ارسال کنید و از وی درخصوص جنس سپرده شده توضیح بخواهید وتقاضای استرداد ان را بکنید ، ودر همان اظهارنامه مهلت بدهید درصورت عدم استرداد با توجه به شهودی که دارم و احتمالا پیام تلفنی و یا مکالمات تلفنی که دارید علیه ،امین اقدام به طرح شکایت خیانت درامانت میکنید