مشاوره حقوقی رایگان - وکالت به شخص دیگری

باسلام بنده در یکی از شهرستانها از شخصی شکایت کردم با توجه به دوری مسافت میتوانم بجای گرفتن وکیل به برادرم وکالت بدم که بجای من پرورنده را بطور قانونی پیگیری کند و بجای من در جلسات دادگاه شرکت کند. با تشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.خیر.پیگیری وحضوردرجلسه رسیدگی دادگاه حتما باید به وکیل دادگستری وکالت دهید.

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. فقط وکلای دادگستری می توانند در دادسرا و دادگاه اعلام وکالت نمایند.