مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری شکایت مطروحه

باسلام ابلاغ اخطاریه احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت ومرتبط .مهلت 5 روز .علت حضور.پیگیری شکایت مطروحه .مهلت حضور5 روزپس ازدرج ابلاغ نوع علت حضور.پیگیری شکایت مطروحه نتوانستم بروم دادگاه به علت بیماری بستری بودم پروندم مختومه شددوماه پیش .مجددمیشودپرونده راپیگیری کرد

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به اینکه در چه مقطعی می باشد اصولاً میتوانید مجدد طرح شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به جهت عدم پیگیری قرار منع تعقیب صادر شده باشد و قرار منع تعقیب قطعی شده باشد پیگیری نتیجه ای نخواهد داشت.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که رای قطعی صادر شده باشد پیگیری بی نتیجه خواهد بود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مهلت اعتراض باقی است میتوانید تجدیدنظرخواهی کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بطور حضوری پیگیری ماجرا باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بطور حضوری پیگیری ماجرا باشید اگر به جهت عدم پیگیری قرار منع تعقیب صادر شده باشد و قرار منع تعقیب قطعی شده باشد پیگیری نتیجه ای نخواهد داشت.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله همان پرونده را به جریان بیاندازید علت عدم حضور خود را مستند آن به شعبه ارائه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بستگی به موضوع دارد چنانچه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

چطور متوجه شدید پرونده مختومه شده؟ حضوری باید به شعبه مراجعه کنید اطلاعات پرونده گویای همه چیز نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به شعبه مراجعه نمایید بسته به نوع رای صادره امکان طرح مجدد خواهدبود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام رسول‌الله میتوانید پیگیری بکنیم اما باز حضور مراجعه کنید ببینید علت چه بوده

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به شعبه مورد نظر مراجعه و موضوع را حضورا پیگیری نمایید در صورت صدور قرار منع تعقیب ببینید مهلت اعتراض گذشته یا خیر و به تناسب اقدام لازم را انجام دهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با ارائه گواهی پزشکی و بستری در بیمارستان پرونده را پیگیری نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر قرار منع تعقیب صادر نشده می توانید پیگیری نمایید