مشاوره حقوقی رایگان - حادثه کار

سلام . بنده به عنوان کارگر pvc کار برای شخصی کار میکردم . هنگام رفتن به محل کار به دستور کارفرما سوار وسیله نقلیه شدم و در راه تصادف کرده و مصدوم شدم و راننده مقصر شدم‌ و گواهینامه داشتم. باتوجه به این که کارگر pvc کار بودم نه راننده و این که به اسرار. کارفرما. و با توجه به این که ماشین مشکل داشت و به ان ها گفته بودم به همراه شاهد. من درخواست دریافت خسارت و هزینه درمان کردم ایا نتیجه میگیرم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.ازبیمه حوادث راننده مقصرخودرو استفاده کنید.هم دیه تعلق می گیرد وهم هزینه پزشکی پرداخت شده.