مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست مالک رسمی زمین و پیش فروشنده از پیش خریدار واحد پیش فروش کرده

باسلام من 3 سال پیش واحدی از مالک زمین و پیش فروشنده به صورت دفترخانه ای خریداری کردم و ایشان چون به دفتر املاک گفته بود تا پول و مبلغ ثمن معامله را به سازنده بدهید و من دفترخانه امضا میکنم من هم مثل بقیه خریدارها پول را به سازنده دادم و قراردادم بستیم و در دفترخانه مالک امد و امضا کرد و ایشان سازنده اش را به عنوان داور پیش فروشنده که خودش باشه برگزید و دفتر املاک شد داور مرضی الطرفین بعد از سال اپارتمان تمام نشده و ما در داوری کلا او را محکوم کردیم به الزامات ... الان ایشان دادخواست داده که با سازنده تبانی کرده اند و پول زیادی به سازنده دادند و زمین را ارزان خریدند و تورم شده و سازنده هم کار را رها کرده من با ضرر و زیان شدید رو به رو کرده اند و تقاضای کارشناس تورم کرده یه جورهایی دبه کرده راهنماییم کنید قرارداد من از قراردادهای جدید دفترخانه ای است

پاسخ ها :

آزاده  ابراهيمي اسكي

سرکار خانم آزاده ابراهيمي اسكي :

با سلام.تا زمانی که رای داوری ابطال نشده است لازم الاجراست.
شما می توانید از طریق دادگستری تقاضای اجرای رای داوری که به نفع شما صادر شده است را بنمایید.در خصوص دادخواستی که طرف مقابل داده بعلت بی اطلاعی از کیفیت مواد قرارداد فی مابین از اظهارنظر معذورم.