مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی رای صادر شده و به نفع چه کسی؟

باسلام
اینجانب جهت بطلان یک فقره مبایعه نامه خرید زمین مزروعی علیه برادر خویش که ادعا می کرد از پدرمان (که اکنون در قید حیات نیستند) خریداری نموده است، به دادگاه شکایت نموده ام
مدیر بنگاه و یکی از شهود (شاهد دیگر فوت نموده اند) مبایعه نامه در دادگاه بنفع بنده شهادت داده اند که مبایعه نامه موصوف صوری بوده و معامله ای انجام نگرفته است. قاضی پرونده جهت اطمینان خاطر، رای به معاینه و تحقیق محلی داده اند، اگر در تحقیقات محلی نتوانیم همسایگان زمین مزروعی را حاضر نمائیم، قاضی پرونده با مدنظر قرار دادن شهود یاد شده برای مبایعه نامه صوری، به نفع چه کسی رای صادر می نماید؟
لطفا راهنمایی نمایید باتشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام کشف صوری بودن معامله با شهادت شهود و تحقیق از همسایگان بسیار عجیب است!!! شاهد به چه چیزی شهادت می دهد؟ شهادت می دهد که مرحوم این سند را امضاء نکرده! ار کجا می داند که امضا کرده یا نه؟ طریق کشف این موضوع بررسی امضاء متوفی و کارشناسی خط و تعیین زمان و اصالت سند هست.... در صورت تمایل جهت انجام مشاوره و تنظیم دادخواست و لوایح با بنده تماس بگیرید.