مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

سلام بر شما... بنده دو هفته قبل مبایعه نامه ای رو امضا کردم. طبق اون متعهد شدم بنده یک مغازه به علاوه ی مقداری پول در ازای خرید یک زمین به طرف معامله بدهم. پول را بصورت چک دادم که مقداری از آن هم پاس شده و مابقی هم بعدا پاس می شود. هر دو طرف متعهد شدیم که ظرف 20 روز سند و اجاره نامه مغازه و زمین رو به نام طرف مقابل بزنیم در غیر این صورت بایستی 30 میلیون خسارت بدهیم. الان طرف ما نتونسته این کار رو انجام بده، بنده هم بدلیل اینکه نگران هستم باوجود آماده بودن مدارک مغاره ام، هنوز مغازه رو به نام ایشون نزدم. من در تاریخ مقرر آیا می توانم با استناد به اینکه ایشون ظرف موعد مقرر سند زمین را به بنده نداده، معامله را فسخ و خسارت 30 میلیون دریافت کنم یا نه؟ چه کار باید کرد؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام قرارداد شما باید بررسی شود ............ در صورت تمایل جهت انجام مشاوره و تنظیم دادخواست و لوایح با بنده تماس بگیرید.