مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام استادان گرامی بنده در سال 96 سرنشین یه خودرو بودم که تصادف کردیم در این تصادف استخوان بینی و دستم شکست و بعد از مراحل قانونی از بیمه ملت دیه دریافت کردم. حال دوباره باز بنده سرنشین یه خودرو دیگه بودم باز تصادف کردم بینی بنده دوباره شکست و از صورت و چانه و ابرو دچار زخم سطحی ولی بخیه زدن حال بعداز طی مراحل قانونی کپی پرونده را بردم برا تکمیل پرونده به بیمه. الان بیمه میگه شما یه بار از ناحیه بینی دیه دریافت کردی از این دیه بینی ات بگذر مابقی رو بدیم من قبول نکردم برگشتم بعد یه ماه دوباره رفتم بیمه بهم گفتن پرونده ات مشکل داره میفرستیم تهران برا بازرسی یا کارشناسی. گفتم مشکل پرونده ام چیه میگن چون کروکی تصادفاتت دوتاشم عین هم هستن و نزدیک به یه ساعت بیمه مشکوک شده باید بره تهران. در ضمن مقصر 16 سال داشت گواهی ام نداشت فرار کرد. الان 6 ماهه بلاتکلیف هستیم.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام بیمه تا جایی که می تواند سعی میکند پرداخت نداشته باشد این خاصیت بیمه ها هست........... این شرایط را باید تحمل نمایید و پیگیر باشید

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.بامشکوک شذن بیمه,این حق رادارد که تحقیقات کامل را انجام دهد.تصادف وشکستگی دوباره (درصورت بهبودی قبلی)دیه شکستگی تعلق می گیرد.نداشتن گواهینامه اثری درپرداخت دیه بشما نداردوبیمه بایدپس ازقطعی شدن رای کیفری, دیه را پرداخت کند.چنانچه پس ازقطعی شدن رای کیفری بیمه به وظیفه خود عمل نکند شما باید دادخواست علیه بیمه وشخص مقصر تقدیم دادگاه حقوقی نمایید.