مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل اعتیاد زوج

باسلام ،من هفت ساله ازدواج کردم ومن اصلا نمی‌دونستم که شوهرم ده سال مصرف شدید تریاک ومواد مخدر های دیگه رو داشته وموقع خواستگاری از من یک سال بود که ترک کرده بود وقرص متادون مصرف میکرد والان من یک پسر بچه پنج ساله دارم وشوهرم اکنون روزی ده الی دوازده قرص متادون مصرف میکنه وهمچنین مشکل روانی هم داره وقرص لگزتال والانزاپیم مصرف میکنه ودست بزن و فحاشی گری شدیدی داره در ضمن برادر و عموش هم به دلیل اعتیاد خودکشی کردندالان من میخوام طلاق بگیرم ولی حضانت کامل پسرم وهمچنین مهریه ام رو بگیرم ،امکانش هست برام

پاسخ ها :

زینب جوام

سرکار خانم زینب جوام :

بله به عنوان عسر و حرج دادخواست طلاق بدهید و از طریق اجرای ثبت مهریه خود را به اجرا بگذارید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید برای طلاق اقدام کنید اما نیاز به دلایل و بررسی بیشتری در این خصوص وجود دارد

حضانت و ابسال با شما می‌باشد و برای بیشتر از آن نیز می‌توانید اقدام نمایید