مشاوره حقوقی رایگان - نقض رای

سلام من بنده ناجایی میباشم در محل کارم از چهار نفر سرباز به علت مشکلات خانوادگی پول دستگردون قرض میکردم بهشون میدادم یکی از سربازها من اصلا نمیشناختمش رفته شکایت کرده که این آقا از من پول گرفته منو بیندازه کرمان ولی افتاد سیستان و بلوچستان رفت از دست من شکایت کرد درصورتی من هیچ اطلاعاتی از وی ثبت نکردم فقط پول به عنوان قرض بوده به یکسری هم دادم روزی که منو آمدن گرفتند بردن من با توجه فشار همه چیز را قبول کردم من اون زمان تحت فشار روحی بودم حتی کارشناسم به من گفت همه چیز قبول کن کمکت میکنم و اونها سرمن کلاه گذاشتند الان رای از طریق دیوان عالی صادر شده و به دلیل رشوه یکسال حبس تعزیری و دو درجه تنزیل و 6میلیون جریمه کردند میخواستم بگویم کمکم کنید حداقل دو درجه به یک درجه تنزیل و یکسال حبس تعزیری به دوسال تعلیق درآید آیا راهی داره رای از طریق دیوان عدالت اداری نقض بشه چون اون موقع من وکیل نداشتم کار قضایی بلد نبودم سرم کلاه گذاشتند من هم در طول بیست سال خدمت هیچ گونه خطایی نکردم الان بخاطر مشکلات مالی بود این کار را کردم ضمنا من خیلی از این پروندهای بدتر دیدم ولی با کمترین رای انجام شده چون من باید بعد از فروردین به اجرای احکام خودمو معرفی کنم خواهشا کمکم کنید حداقل رای تعویق بیندازمش یا از طریق دیوان عدالت اداری نقضش کنم من هم دوتا فرزند دارم زیر بار قسط هستم بعد ظهرها باید بروم آژانس کار کنم چون میدونید یکسال حبس حقوق منو قطع میکنند و من حیران میشوم حتی توی محل کار برای من کمیسیون گرفتند برای من 18ماه محرومیت زدند ولی نمیدانم دادگاه نظام چرا اینکار کرد حتی شنیدم دستهایی پشت پرده بوده تا منو نابود کنند خواهشا کمکم کنید خدا خیرتون بده تشکر

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

متاسفانه کمی برای کمک به شما دیرشده است.جای تعجبه در ناجا باشی و این چنین فریب بخوری.از همان ابتدا باید میگفتی بدون مشورت با وکیل به هیچ سوالی پاسخ نمی دهم هیچ مدرکی علیه شماوجود نداشته فقط خودتون با اقرار خود کار را خراب کردید.علیرغم این باز با وکیل مشورت کنید اگر ثابت بشه شکنجه شدید اقرار بی اثر خواهد بود و می توانید اعاده دادرسی بخواهید اما احتمال نتیجه گرفتن خیلی کمه.