مشاوره حقوقی رایگان - دلیل ارسال پرونده از دادگاه به دیوان عالی

باسلام، دلیل ارسال پرونده درخواست مطالبه خسارت ناشی از آتش سوزی عمدی به دیوان عالی کشور برای تعیین مرجع صلاحیت دار چیست؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

دلیلش اختلاف نظر بین دو مرجع قضایی در تعیین مرجع صالح برای رسیدگی به موضوع است.ارتباطی به اقدامات شما ندارد.نگران نباشید منتظر بمانید تا دیوان مرجع صالح را تعیین کند.