مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن چک

با سلام و خسته نباشید
من 18 ماهه پیش به یک نفر یه چک 150 تومنی دادم که دو ماه قبل از تاریخ اون بنده خدا با من یه معامله کرد به من نزدیک یک میلیارد و هفتصد میلیون تومان بدهکار شد که قرار شد طی یک سال مبلغ یک و هفتصد رو به من پرداخت کنه طی چند فقره چک های خودش وسفته ای که به من داد و چک 150 میلیونی من رو برام بیاره که تاریخ چک های که به من داد هیچ کدوم پاس نشد و بعد این که 4یا 5 فقره چکش طی 6 ماهه پاس نشد دوباره یه نشست گذاشتیم و این بار چک های مشتری به من داد که حدود7ماهه بعد شروع چک هاش بود هر طوری بود با ندارم و آشنا بازیمون راضی کرد که چک های مشتری رو ازش گرفته و چند ماهه مونده بود به تاریخ چک های مشتری که به من داد بنده خدا به جرم کلاهبرداری وشاکی های که داشت بابت کلی بدهی که ازش شکایت شد به زندان رفته من رو حساب رفاقت هنوز هیچ اقدامی نکردم و هنوز که هنوزه قرار چک 150 میلیونی من رو بیاره با چک های مشتریشو به من پول بده و حالا که چک های مشتریش هم الان دو ماهه از تاریخ شون گذشته پاس نشده چون سنگ فروشی داره میگه من پول ندارم چک های مشتری هم پول نمیشه بیا سنگ بگیر از من الان نزدیک 18 ازتاریخ چک من گذشته و هنوز چک من رو نیاورده که هیچ چک 150 تومنی من رو خرج کرده و برگشت خورده و اونی که چک دستش هست از من شکایت کرده آیا راهی داره که بتونم چکم را بگیرم و حسابم رو رفع مسدودی بشه
با تشکر ممنون.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست اظهارنامه ارسال شود و سپس دادخواست مرتبط استرداد لاشه چک مطرح نمود