مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره ملکی

سلام
سه دانگ زمینی بنام من و سه دانگش بنام پدرم است البته ایشان برای سه دانگ خودش وکالت تام به من داده و الان میتوانم آن را بنام خودم سند بزنم ولی تمایلی به اینکار ندارم و از طرفی چون سن و سال پدرم بالاست نگرانم که خدای نکرده اگر اتفاقی برای ایشان بیافتد سایر برادران و خواهران مرا در فشار قرار دهند برای فروش زمین و دادن سهم آنها، چگونه می توانم سندی محضری تنظیم کنم که در آن زمان اختیار ملک با من باشد تا فرصت فروش به قیمت و پرداخت حق و حقوق دیگران را داشته باشم .

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

عقد وکالت با فوت یکی از طرفین منحل می شود.بهترین راه این است که شما از وکالت مزبور استفاده کنید و سند را به نام خودتان بکنید و الا در صورت فوت پدرتان به مشکل می خورید.