مشاوره حقوقی رایگان - بازسازی مشاعات مجتمع تجاری

سلام
بنده عضو هییت مدیره یک مجتمع تجاری هستم واقع در تهران
طبق تصمیم اتخاذ شده در مجمع مالکین قرار شد مشاعات مجتمع تجاری بازسازی بشه و الان اقدامات اولیه صورت گرفته و از سی و دو واحد طبقه اول بیست و هشت واحد موافقت خودشون رو اعلام کردند راهکار ما برای برخورد با چهار واحد دیگر که همکاری نمیکنند چیست و اینکه چه جریمه ای واسشون باید در نظر بگیریم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

جریمه در حدود اختیار شما نیست در مورد اموال مشاع قاعده همه یا هیچ حاکم است یا همه باید توافق کنند یا اگر کسی مخالف است اجبار جایز نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق اساسنامه عمل شود. همچنین با اعلام نمودن ناامن بودن مجتمع تجاری، از طریق شهرداری و آتش‌نشانی جهت اجبار چهار واحد مخالف می‌توانید اقدام نمائید.