مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت خلافی ماده 100 شهرداری توسط سازنده

سلام روز بخیر
ملکی به صورت قولنامه ای خریداری کردم در مبایعه عادی و مبایعه نامه اصلی دارای کد رهگیری سازنده(فروشنده ملک) گفتن ماده100 شهرداری پرداخت شده ولی تنها یک خلافی اضافه متراژ که حدود 70 میلیون بوده را پرداخت نموده اند
بعد از گذشت 3 سال با اخطاریه از طرف شهرداری متوجه شدیم به علت تخلفات سازنده از جمله تبدیل و عدم تامین پارکینگ مبلغ 340 میلیون خلافی باید پرداخت کنم
سازنده میگوید 70 پرداخت کردم دیگر مبلغ را پرداخت نمیکنم

و اذعان دارد چون با طبقات دیگر طی کردن خلافی به عهده خریدار می باشد و آنها سهم خود را پرداخت میکنن من هم باید مانند آنان خلافی را پرداخت کنم در حالی که در قرارداد بنده صراحتا اعلام کردن ماده 100 شهرداری پراخت شده

حالا خواستم ببینم من چکار کنم
راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. طرح شکایت کنید به استناد قرارداد فیمابین.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

بادرود دوست عزیز
سوالتان اجمالی است و نیاز به مذاکره و بررسی دارد