مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

سلام خدمت اساتید محترم:
در ساختمان 7 واحدی زندگی میکنم که فقط 4 واحد پارکینگ دارند آن هم مشاع
که بنده هم یکی از آن چهار واحد هستم.الان واحد 1 که از قضا سازنده ملک هم هست به زور 3 ماشین پارک می‌کند تا جایی که راهرو ورودی هم کیپ می‌شود و باید کشان کشان وارد ساختمان شد و سوار آسانسور شد.
با ایشان صحبت کردیم ولی میگوید من اینجارو ساختم و میتونم تا جایی که جا هست پارک کنم.این در حالی است که به مرور همه واحدها رو فروخته و الان
یک واحد دارد.
از طرفی هم ما می‌ترسیم طرح دعوا کنیم بگه که اشتباه کردم پارکینگ دادم بهتون حاضرم هزینه پارکینگ رو بهتون بدم بکشید کنار به برا ما بدتر هم بشه و این پارکینگ مشاع رو هم از دست بدیم.چیکار کنیم

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه مدارک مربوطه است.
موفق باشید.