مشاوره حقوقی رایگان - شیوه پر کردن دادخواست شکایت از کارفرما

لطفا شیوه پر کردن شکایت را به صورت اینترنتی توضیح دهید. درصورتی که کارگاه به صورت غیرقانونی در مکانی مثل رستوران و بدون شماره ثبت یا شناسه یکتا کاربری یا شماره تماس باشد چه باید کرد. ایا باید حتما کد ملی کارفرما و .... را بدرستی وارد کنیم. درمورد حقوق اگر درصد میگرفتیم باید کجا عنوان بشه. چون فقط زده حقوق دریافتی. ممنون میشم کمک کنین.

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

خیر
باید مراجعه بفرمایید اداره کار

یداله خواصی

یداله خواصی :

با سلام : در حال حاضر از دو طریق می شود شکایت نمود 1- از طریق دفاتر خدمات قضایی که مورد مورد نیاز را بایستی در شکوائیه اعلام نمایید
2- از طریق مراجعه مستقیم به محل شکایت مثلاً اداره کار که فرم شکایت را بایستی پر نمایید