مشاوره حقوقی رایگان - فرصت دوباره بعد از حکم

سلام وقتتون بخیر
بنده دو سال پیش زمینی رو به کسی فروختم به مبلغ 410 میلیون بعداز چند ماه با توافق زمین رو فسخ کردیم که البته من و املاک پشت اون مبایعه نامه رو امضا کردیم ولی بنا به اعتماد کافی بنده با پرداخت 3 برگ‌چک و برگردوندن یو تی ام ایشون برای امضا تشریف نیاوردن که من یکی از چکهارو پاس و دوتای دیگه برگشت خوردن که اون رو هم با واریز مبالغی از ایشون گرفتم
که ایشون چند ماه پیش درخواست ابطال مبایعه نامه رو از طریق دادگاه دادن که من یه زمانی در زندان بودم نتونستم اعتراض کنم بنا به همین دلایل بعد اومدن بیرون هم هی دنبال خودم گشتم تا اینکه کارشناسی زمین 3میلیارد و هفتصد تومن شد که قیمت اون زمین بالای بالاش 600 میلیونه و من هم حکم جلبم صادر شد.
الان با توجه به پرداختی ها و پشت نویسی پشت قولنامه ک املاک هم مهر کرده میشه کاری انجام داد

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

بادرود دوست عزیز
سوالتان اجمالی است و نیاز به مذاکره و بررسی دارد