مشاوره حقوقی رایگان - وصیت شفاهی

سلام .پدرم بدون وصیت نامه فوت کردند پدرم وصیت لفظی به بنده(پسربزرگ)وبرادرم کردندتازمان حیات مادر در همان منزل حق سکونت دارندواجاره بها همین منزل ومنزل همجوارش که هر دو متعلق به پدرم بود بابت امرارمعاش ایشان باشد. آیا شهادت ما دو پسر این مسئله را قانونی میکند؟.سپاسگزارم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از نظر شرعی پذیرفته است ولی در حالت اجرا باید بقیه وراث قبول نمایند