مشاوره حقوقی رایگان - برای اتباع خارجه چگونه شناسنامه گرفت

با شخصی ازدواج موقت کردم و خانواده ام بخاطر اینکه شناسنامه نداره اجازه نمیدن ازدواجمون رو دایم کنیم همسرم جدش ایرانی بوده ولی مقیم عراق بوده و خانوادش هم بخاطر ایرانی بودن دوره جنگ صدام از عراق بیرون میکنه همسرم تو ایران در شهر یزد در بیمارستان دنیا اومده حتی برگه ولادت هم داره و از ایران تا 20سالگی هم خارج نشده ولی بهش شناسنامه نمیدن با اینکه برگه ویزای جدش رو هم داره که نوشته ایرانیه ولی بازم بهش شناسنامه نمیدن چکار باید بکنه ؟ از کجا و چجوری باید پیگیر بشه ممنون میشم من و زندگیم رو از این بلا تکلیفی با جواب کامل و درستتون نجات بدین

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

از طریق ارائه دادخواست حقوقی می توانید به نتیجه برسید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با این تفاسیر که می فرمایید پدر بزرگش ایرانی بوده ولذا پدرش هم ایرانی محسوب شده و تبعا خودش هم ایرانی محسوب میشود.
چنانچه ثبت احوال از صدور شناسنامه امتناع می ورزد به طرفیت ثبت احوال دادخواست الزام به صدور شناسنامه بدهد.