مشاوره حقوقی رایگان - پرونده طلاق از طرف زوجه

سلام. من زوجه مدت یکسال و نه ماه خونه پدرم هستم درخواست طلاق با عسر و حرج دادم دادگاه بدوی با ثابت شدن عسر و حرج و شاهد رای طلاق داده شد ولی زوج حاضر به طلاق نیست و اعتراض و تجدیدنظرخواهد داد سوالم اینه چه مدت زمان میبرد که جواب تجدیدنظر و دیوانعالی بیاد و اینکه الان با توجه به کرونا میگن برای طلاق باید در سامانه تصمیم برای نوبت دهی ثبت شود برای من لازم هست؟

پاسخ ها :

مهدی آزادی

مهدی آزادی :

استان :

سامانه تصمیم صرفا جهت طلاق توافقی هست. الان که دعوی شما در جریانه نیازی نیست. احتمالا 6ماه تا یکسال زمان میبره