مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست اعسار

در اولین جلسه مطالبه مهریه مبنی بر پرداخت 250سکه و هزینه وکیل و هزینه دادرسی حکم صادر شد. حال همسرم اعتراض داده بر اعسار هزینه دادرسی. میخاستم بدونم که این اعسار شامل پرداخت مهریه نیز میشود یا پس از اعسار هزینه دادرسی مرحله دیگری نیز باید بر اعسار پرداخت مهریه بدهد؟

پاسخ ها :

مهدی آزادی

مهدی آزادی :

استان :

سلام ایشان احتمالا تجدیدنظرخواهی کردند و برای هزینه تجدیدنظرخواهی اعسار دادند

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

دوخواسته متفاوت است . وبعدا مجددا دادخواست اعسار از محکوم به خواهد داد.