مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف ملک بابت مهریه

سلام،همسر من قبلاً ازدواج کردند و مهریه رو به صورت اقساط پرداخت میکردن تا 4 سال پیش که سکه خیلی گرون شد و ما بچه دار شدیم و همسرم بیکار و در کل زندگی خیلی سخت شد.
الان همسر سابقشون خونه ای که مادر همسرم توش ساکن هستند رو توقیف کرده،چون پدر شوهرم با کرونا فوت شدند.
خواستم ببینم چطور میشه رفع توقیف بشه؟مادرشون پیر و بیمار هستن

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مهریه به قوت خود باقی است از آنچه توقیف شده مطالبه خواهد کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سهم‌الارث شوهر شما بابت مهریه قابل توقیف است و از آن محل، مهریه قابل برداشت است مگر اینکه در ارتباط با مهریه، تعیین تکلیف شود.