مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت بانكی

سلام وقت بخير
كارمنده اداره هستم و دوسال قبل ضامن يكی از بستگان شدم برای وام ازدواج. يكسال هست كه پرداخت نكردند و بانک از حقوق من كم ميكنه
وقتی بهشون اعتراض كردم شروع به فحاشی و تهمت زدن كردند و آبروی منو توی فاميل دارند ميبرند با دروغ و تهمت
اوايل من جوابشون رو ميدادم و قضيه يكی بگو دو تا بشنو شده بود ولی واقعا از كارشون دست برنداشتن و دارند زندگيم رو بهم ميريزن و پول وام هم نميدن
از نظر زبان بازی و .... حريفشون نيستم و هر روز با يک تهمت و دروغ زندگيم رو به بازی ميگيرن
ميتونم برم به خاطر وام و تهمت ازشون شكايت كنم؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

به میران مبلغی که پرداخت کرده اید میتوانید از ایشان شکایت کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

دادخواست مطالبه وجه بدهید شکایت کیفری خود را هم دنبال کنید