مشاوره حقوقی رایگان - مختومه شدن پرونده

با سلام. در دادگاه به جرم دزدیدن گوشی از سارق شکایت کردم. اما قاضی قبل از صدور حکم گوشی را از سارق گرفت و به من تحویل داد و به من گفت بنویس گوشی را تحویل گرفتم و تقاضای مختومه شدن پرونده را دارم. ایا سوال من این است که چرا قبل از صدور حکم قاضی گوشی را تحویل من داد و ایا سارق میتواند بعد از مختومه شدن پرونده از بنده به عنوان تهمت زدن شکایت کند؟ زیرا که ایشان به هیچ عنوان زیر بار دزدی نمیرفتن

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.طرح شکایت برای احقاق حق در مرجع صالح,جرم نیست وقابل تعقیب نمی باشد