مشاوره حقوقی رایگان - نصب دوربین در مشاعات ساختمان بدون اجازه

با سلام،ساکن طبقه دوم یک ساختمان 3واحدی هستم که مالکیت دو واحد از این 3واحد را در اختیار دارم.مالک طبقه سوم که ساکن همان طبقه هست،مدت طولانی است که دوربین مداربسته روی پنجره منزلش که مشرف به حیاط و درب ورودی(مشاعات)است،نصب کرده و بیشتر حالت مخفیانه دارد به طوری که ما امروز متوجه شدیم که آن شی(دوربین) دقیقا چه چیزی است و با توجه به اینکه بدون اطلاع و اجازه سایر ساکنین ساختمان،اقدام به نصب دوربین و فیلمبرداری از مشاعات ساختمان و رفت وآمد ساکنین کرده،قابلیت پیگرد قانونی دارد؟ اگر قابل شکایت است روند آن به چه صورت و با چه عنوانی است؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید