مشاوره حقوقی رایگان - حکم تجاوز جنسی

سلام من 22سالمه و مطلقه هستم یکی از دوستام به بهونه خونه دوستم من رو کشوند بیرون و من رو به بیابونی برد و به دو تا از دوست های خودش تماس گرفت و اون ها هم اومدن با زور و تهدید خودش تجاوز کامل انجام داد و اون دوست دیگرش تجاوز به صورت دخول نبود ولی آلتش رو به بدنم مالید و خیلی هم‌ کتکم زدند اون یکی دیگر هم به من دست نزد ولی کاندوم به دست دوستش داد و من شکایت کردم و پزشک قانونی رفتم و اثبات شد و الان اون دو تا که به من دستشون خورده بودن رو گرفتن و هر دو تا در دادگاه هم دیگر رو لو دادند و انداختند گردن هم دیگر الان زندان هستند و قاضی میگه نهایت شلاق و یک سال تبعید دارد و چون مطلقم زندانی این ها ندارد. من چی کار کنم یعنی واقعا حکم اون ها همین قدر کم هست؟لطفا بم بگیدچیکارکنم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

چون دخول صورت نگرفته است تجاوز محسوب نمی‌شود هر چند جرم واقع شده است و ایشان مجازات حبس می‌باشند اینکه مقدار حبس جقدر باشد بسته به اوضاع و احوال پرونده می‌تواند مقداری کم یا بیشتر باشد بنابر نهاد های ارفاقی که استفاده میکنند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

زنا جرمیست تخصصی، لذا پاسخ در این پیام نمی‌گنجد با وکیل متخصص مشورت کنید

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام با شکایت و مراجعه به پزشکی قانونی اقدام نمایید