مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک تجاری

سلام. در صورت اخذ دستور تخلیه مغازه و عدم حضور مستاجر در زمان تخلیه، تکلیف وسایل و لوازم مستاجر چیست؟ لازم به ذکر است که کارگر مستاجر در مغازه حضور دارد و مشغول به کار است ولی خود مستاجر مدت هاست که حضور ندارد. ضمنا اینجانب شرایط و امکانات به امانت گرفتن اموال را دارا نمی‌باشم.با تشکر

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

شما باید تامین دلیل بدید تا بعدا ایشون ادعای نداشته باشند واظهارنامه ایی هم به مستاجر ارسال کنید تا برای بردن وسایل خودشون بیان