مشاوره حقوقی رایگان - درمورد تخلیه تجاری

بادرود یک باب مغازه دارم دست مستاجر بود تاریخ قرارداد تا 15 دی ماه بود تخلیه نکرد منم رفتم شورای حل اختلاف قاصی سه ماه مهلت داد تا تخلیه کنه که 31 فروردین به اتمام میرسه ولی مفاصا و عوارض تحویل موجر نداده ممنون میشم راهنمایی کنید من باید برم پیش همون قاضی باسپاس

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر شما می‌توانید دادخواست آن را مطرح کنید تا تعیین شعبه شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
شما باید دادخواست الزام به اخذ مفاصاحساب مالیاتی و شهرداری و بیمه را اقامه نمایید و

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
شما اول باید دادخواست اخذ مفاصا حساب مالیاتی و عوارض و بیمه نمایید و سپس جهت تخلیه طرح دعوی کنید.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام باید دادخواست جداگانه دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بله از طریق همان شعبه پیگیری کنید اگر موافقت نکردند که دستور لازم را بدهند دادخواست بدهید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله چنانچه گزارش اصلاحی صادر شده باشد پیگیری از طریق شعبه شورا انجام خواهد شد و باید درخواست صدور اجرائیه نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق قرارداد اجاره عمل می‌شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق شعبه موضوع را پیگیری نمائید اما با این وجود این امر بستگی به مفاد قرارداد منعقد شده فیمابین دارد.