مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی بعد از مهلت قانونی

من هفت سال پیش از شخصی شکایت کردم بابت مطالبه طلب،دادگاه غیابی او را محکوم کرد به پرداخت وجه و جلب او را صادر کرد.در این مدت چند بار مامور بردم برای جلب و متواری شده.یعنی کاملا باخبر شده که جلبش رو گرفتم.حالا بعد چند سال که گیر کرده وکیل گرفته و واخواهی کرده.قاضی میتونه استناد کنه به اون جلب هایی که مامور بردم و متواری شده؟ بگوید که چرا همون موقع (چندسال پیش) اعتراض نکردی؟حکم به رد واخواهی بده؟

پاسخ ها :

واخواهی بعد از مهلت قانونی واخواهی رای غیابی رد واخواهی واخواهی