مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام بنده با همسرم توافق کردیم 50سکه ربع به فاصله هردوماه بعد جدایی پرداخت کنه...بعد ایشون قصدشون اینه مهاجرت کنن برن، آیا از سمت دادگاه تضمینی هست بر پرداختش؟ اگر آقا بره و پرداخت نکنه من چطور حق و حقومو پس بگیرم؟! دادگاه تا موعد پرداخت ممنوع الخروج میکنه یا خیر؟
و اینکه من راضی به طلاق نیستم اگر در دادگاه مطرح کنم با وجود طلاق توافقی طرح شده، مرد ملزم به پرداخت تمام مهریه میشه؟ چونکه با دستخط خودم توافقنامه داریم سندیت محسوب میشه یا نه؟ از طرفی نگران این هستم اینو مطرح کنم و داخل خانه آزارم بده بدون هیچ مهریه‌ای مجبورم کنه و زندگیو بم سخت بگذرونه خودم جدا شم که هیچی بهم نرسه

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

حضوری با وکیل دادگستری محل خود مشاوره نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خب توافق را جور دیگری بنویسید که بضرر شما نباشد