مشاوره حقوقی رایگان - زدن سیلی

سلام بنده جهت سرکشی به زمینهای کشاورزی مان در روستایی رفته بودم که چند نفر از اهالی روستا جاده را مسدود وبه بنده حمله کردند وبنده از ناحیه سر زخمی و از طریق اورژانس به بیمارستان منتقل شدم و در پاسگاه شکایت کردم علیه آنها در دادگاه یکی از روستائیان که خانم است بعد از دو روز ازمن شکایت نموده که از ناحیه صورت کبود شده واز پزشک قانونی گواهی گرفته در صورتی که من ایشان نزده ام واحتما ل خودزنی کرده باشد ولی تو دادگاه در شکایت اش اقرار کرده که به من یک سیلی زده ایشان چه جرمی می تونه داشته باشد منم از پزشک قانونی گواهی دامیه گرفته ام/. متشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جرم ضرب و جرح عمدی است
شما باید دفاعیات خود را ارائه نمایید و دلایل و مستندات خود را به مرجع قضایی تسلیم نمایید و